november 28, 2005

Lærende nettverks nye blogg

Det er gått noen måneder siden NLAs Lærende nettverk startet opp, og det kan være på tide å kjenne litt etter hvordan det går. Ifølge prosjektplanen fra Utdanningsdirektoratet skal vi gjennom kunnskapsdeling og kunnskapsutvikling bevisstgjøres og kvalifiseres slik at IKT i større grad tas i bruk i læringsarbeidet der det gir faglig og pedagogisk merverdi. Vi har begynt så smått, og selv om samarbeidsprosjektene for høsten 2005 kanskje ikke er av de mest ambisiøse så gir de en pekepinn på hva dette nettverkssamarbeidet kan innebære. Vi gjør oss våre erfaringer.

Temaet for nettverket, tilpasset opplæring i fag skolen prioriterer de neste to årene, er omfattende. Tolv ulike grunnskoler vil selvsagt ha ulike prioriteringer, og det er en oppgave i seg selv å finne felles områder å samarbeide om. Til nå har det meste av samarbeidet gått for seg på læringsplattformen it’s learning. Her har man jobbet med konkrete oppgaver, praktisk arbeid om man kan si det slik. Synliggjøring av egen virksomhet og deling av erfaringer har vært en viktig del av dette. Men den litt dypere refleksjonen, ettertanken og de lange linjer, er det ikke så lett å eksponere på en slik arena. Det har man derimot mulighet for her på bloggen.

Erfaringer, synspunkter og begrunnede meninger er stikkord for det vi håper vil prege denne siden. I informasjons- og teknologijungelen er det lett å gå seg vill, og vi håper denne siden kan bidra til å gjøre det lettere å finne fram til det vi har virkelig nytte av når det gjelder bruk av IKT i tilpasset opplæring. Men skal det bli en realitet er det viktig at mange bidrar med innlegg. Gode forslag til hva vi kan ta opp på samlingene, er det også greit å diskutere her, og så kan man selvsagt komme med spørsmål og hjertesukk. Det er sikkert noen som lurer på det samme som deg, og noen andre som har gode råd å gi. Det gjelder bare å ta siden i bruk.

PS! Alle har mulighet til å kommentere de ulike innleggene som blir lagt ut. Klikk på comments på slutten av det innlegget du ønsker å kommentere. Skriv en kommentar. Velg så Anonymous før du publisere kommentaren din. Dersom du vil legge ut et nytt innlegg på bloggen vår, må du sende innlegget til Kim Larsen, så vil han legge det ut for deg.

Hilsen Wenche Langeland

4 Comments:

At 12:54 PM, november 29, 2005, Anonymous Anonym said...

Hei Kan gjerne legge inn en komentar men da må vi få det oversatt.

 
At 10:43 AM, desember 02, 2005, Anonymous Anonym said...

Dersom du ønsker å legge inn en kommentar på et innlegg, vil vi gjerne at du skriver navnet ditt og hvilken skole du tilhører. Send likevel kommentaren som anonymous. Trykk på knappen Login and Publish når du er klar til å levere.

Kim Larsen
NLA Lærerhøgskolen

 
At 11:12 AM, desember 02, 2005, Anonymous Anonym said...

test

 
At 4:04 AM, desember 31, 2009, Anonymous Anonym said...

Nice post! GA is also my biggest earning. However, it’s not a much.

rH3uYcBX

 

Legg inn en kommentar

<< Home